Skip to: Geef kinderen de zorg die zij verdienen

Donations Tool website

Geef kinderen de zorg die zij verdienen

Je kunt als kind vastlopen in het onderwijssysteem, vanwege armoede je huis uit gezet dreigen te worden, problemen ervaren met jeugdzorg of tegen bureaucratische muren aanlopen over je verblijfsstatus. Wat het probleem ook is, bij Defence for Children zetten we ons elke dag in om kinderen, hun ouders en hulpverleners te ondersteunen met raad en daad. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Dat kunnen we alleen dankzij de steun van onze donateurs. Dank u wel!

Defence for Children is een door CBF erkend goed doel. 

Bekijk de meestgestelde vragen

  • Kinderen zijn niet altijd in staat om op te komen voor hun eigen rechten. Kinderen die mishandeld worden, verhandeld zijn of vastzitten in de gevangenis zijn niet altijd in staat voor zichzelf op te komen. Als u vindt dat Defence for Children moet opkomen voor kwetsbare en mishandelde kinderen, of kinderen in gevaar, steun dan ons werk.

  • Wilt u uw machtiging wijzigen of stopzetten? Dit kan door een e-mail te sturen aan info@defenceforchildren.nl o.v.v. machtiging wijzigen of een brief te sturen aan Defence for Children Hooglandse Kerkgracht 17 G, 2312 HS Leiden. De machtiging kan ook altijd worden stopgezet per telefoon via 071 - 5160 980. De machtiging wordt dan per direct stopgezet.

  • Uw donatie wordt besteed aan het bestrijden van kinderrechtenschendingen, waar snel en adequaat op gereageerd moet worden. U kunt hierbij denken aan de ondersteuning van de Kinderrechtenhelpdesk, ter voorkoming van het uitzetten van gewortelde kinderen of aan kinderen die in de jeugdzorg tussen wal en schip vallen. Uw geld wordt goed gebruikt.

    Lees hier ons jaarverslag 

    lees hier meer over het werk van Defence for Children

  • U ontvangt, indien gewenst, een nieuwsbrief per e-mail met informatie over het werk van Defence for Children, die één keer in de twee weken verschijnt. Wilt u zich aanmelden? Dat kan hier!

  • Een donatie van uw bedrijf, gebedshuis, stichting of school is van harte welkom! Neem direct contact met ons op, dan kijken we samen hoe we elkaar kunnen helpen.